War Of Westeros
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 9 потребители: 2 Регистрирани, 0 Скрити и 7 Гости

Deana Karstark., Dyron Redwyne.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 48, на Сря Авг 11, 2021 12:10 am
ДЕЦА
Targaryen - 2/2
Baratheon - 1/2
Martell - 1/2
Lannister - 2/4
Tyrell - 1/2
Greyjoy - 2/5
Tully - 2/3
Stark - 2/4
→ Arryn - 1/2

Предишната тема Следващата тема Go down
- I'm getting drunk on your noble deeds.
-Eris
Posts : 28
Join date : 11.09.2021
Съб Сеп 11, 2021 3:06 pm
EP
— Eris Flowers of Ashford a.k.a. Eris Pyre
-20 Y-O  
-Ordinary people. Tyrell (Ashford) bastard, hence the name Flowers, but currently not related to them
-FC: Selena Gomez
 Be still my Foolish Heart


Тъгата променя и има собствени свои метаморфози. Понякога прави хората нежни и чупливи, а друг път - сурови и огнени. Ерис бе малко и сладко дете, с чуплива шоколадова коса и топли очи, които твърде често се пълнеха с яростни сълзи. Бузите ѝ поаленяваха, а малките ѝ ръце се стискаха в бели юмручета, точно както в деня, щом се изправи пред златокосия лорд от Ашфорд. Знаеше, че това бе баща ѝ и причината ѝ да няма име като на останалите деца, а само и единствено "Флауърз". Наричаха ги "копелета" и се намираха в лимбото между простолюдието и аристокрацията, без да принадлежат към когото и да е било. Твърде профанна за баща си, твърде мразена от съседите. Може би трябваше да е възхитена от къдриците му, светлите очи и липсата на каквато и да е било прилика с нея самата, но искаше да забие малкото си юмруче в перфектния му нос. Бе едва на четири, но усещаше колко студен бе мъжа, подозираше, че чувствата бяха взаимни. Не се зарадва на дъщеря си, а единствено констатира присъствието си в залата окъпана със златна светлина. Тя бе просто грешка, при това една от многото.
Когато бе на шест майка ѝ се омъжи за мъжа, който бе стоял няколко крачки зад владетеля в онзи паметен ден. Вярваше им, че наистина се обичаха и често ги гледаше как танцуват заедно, сякаш изгубени в погледите си, а не самия ритъм. Съветникът на лорда бе по-възрастен от майката на Ерис, но въпреки това бе топъл, внимателен, станал мекушав с годините, които оставяха сребърни нишки в косите му. Учеше ги да четат, образоваше ги, правеше много повече от това, което се очакваше от един мъж. Не можеше да има свои деца, за това Ерис стана Пайър - име, което носеше с гордост. Това значеше, че вече не е част от Тайрел, но не ѝ липсваше неутралната фамилия. Най-накрая имаше татко, който ѝ подаряваше дебели книги, а и я учеше на фехтовка.
Около десетата си годишнина Ерис знаеше, че семейството ѝ не бе като всички останали, при това не заради родовото им положение. Майките на останалите ѝ връстници не можеха дори да четат, а нейната пишеше писма, криеше свитъци под дюшеците. Родителите ѝ бяха т.нар. "интелигенция", уважавани и добре познавани хора. Не коментираха цените на студения хляб, а обсъждаха положението на звездите, астрономическите зависимости и потенциали. Чувстваше се специална за пръв път в живота си, докато отново не се завърна към масовката, този път изгубила и името "Флауърз".
Родителите ѝ бяха уличени в бъдещ заговор срещу лорда на Ашфорд и екзекутирани, а Ерис бе изпратена в дом за сираци. Там не се застоя твърде дълго, но не по хубавия начин. Няколко от момичетата биват продадени в публичен дом - твърде позната практика по тези ширини. Ерис не обича да разказва за този период от живота си, макар гордо устните ѝ все още да блестят в характерния за куртизанките ален цвят. Подхваща историята си отново от една паметна нощ, в която ножът ѝ се озовава право в гърлото на поредния клиент, лъхащ на ейл и евтина гозба. Кръвта по пръстите ѝ донесе неописуем адреналин, каращ я да избяга от публичния дом, за да се озове в първия акостирал кораб. Така започват и историите за момиче с бурни като вълните коси, карминени устни и нож пристегнат на бедрото, което от три години не е познало брега.Върнете се в началото Go down
rhiann greyjoy
Posts : 414
Join date : 27.07.2021
Съб Сеп 11, 2021 5:02 pm
Welcome, dearest! Embarassed

_________________
because I'm the devil
---- who's searching for redemption ----
cause you can be the beauty & I could be the monster
Върнете се в началото Go down
Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото Страница 1 от 1
Идете на: