War Of Westeros
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 6 потребители: 2 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости

Deana Karstark., Vorian Allyrion

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 48, на Сря Авг 11, 2021 12:10 am
ДЕЦА
Targaryen - 2/2
Baratheon - 1/2
Martell - 1/2
Lannister - 2/4
Tyrell - 1/2
Greyjoy - 2/5
Tully - 2/3
Stark - 2/4
→ Arryn - 1/2

Предишната тема Следващата тема Go down
rhiann greyjoy
Posts : 414
Join date : 27.07.2021
Пон Авг 02, 2021 10:43 am
THE PLOT
Хората разказват истории за мъж и две жени, опитомили дракони.
С тези дракони те превзели чест от седемте кралства във Вестерос. Старк коленичили, Хоаре умрели в битка, разумът в Ланистър се пробудил. И въпреки величието на драконовите ездачи, Мартел не склонили глава. Напротив. Направили немислимото. Отрязали главата на едно от огнедишащите същества като съобщение, че не ги е страх. Нито от Таргариените, нито от техните огнедишащи приятели.
А сега, 13 години по-късно, младите се бунтуват. Искат отново да са свободни. А най-лошото е, че старите не могат да ги вразумят.

Из Истории на Свободните

Тринадесет години след качването на рода Таргариен на трона, Вестерос бе едно по-мирно, спокойно и богато място. Кралствата не враждуваха. Поне не видимо. Търговията не се извършваше само в земите на определено кралство. Всички разменяха блага. Икономиката се развиваше, а с това и богатството в хазната. Парите от своя страна помагаха за насърчаването на всеки един човек да се захване с някакъв занаят.
Егон Таргариен бе доволен от управлението си. Нямаше повече смърт. Макар и Мартел да отказваха да склонят глава не правеха излишни проблеми. Дори бяха успяли да сключат мирен договор. Освен преди 3 години, когато изпратиха главата на Мераксес, драконът на Ренис. Нямаше вести за нея. Бе потънала в дън земя. Опитът й да ги накара да размислят бе пълен провал, довел както до нейната смърт, така и до тази на дракона й.
Вдъхновени от непреклонността на Мартел младите наследници на преклонилите глава, водят преговори за бунт. Свалянето на тираните и връщането независимостта на всеки един дом. Бивши врагове се превръщат в съюзници. А никой не знае до къде ще доведе всичко това.
&
_________________
because I'm the devil
---- who's searching for redemption ----
cause you can be the beauty & I could be the monster
Върнете се в началото Go down
Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото Страница 1 от 1
Идете на: